سلام دکتر خسته نباشید ببخشید پسری 20 ساله هستم.دکتر من یکی دو ساله وقتی در معرض دید دیگران قرار میگیرم، مثلا میخوام کارت بکشم یا پول بدم یا یک نوشته ای بنویسم،امضایی کنم یا همچین مواردی دستام شروع میکنه به لرزش و تکون خوردن.انگار قوت از دستم یهو میره و ممکنه حتی بزور یک کیف پول رو نگه دارم.این مشکل فقط هم به دست مربوط نمیشه.مثلا وقتی آرایشگاه میرم و آرایشگر در حال کاربروی سرم هست،سرم هم شروع به لرزیدن میکنه و واقعا ابروم میره.لرزش هم فقط در این مواقع دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر

دکتر مطهره میردامادی :

این از علائم سوشیال فوبیا است و نیاز به درمان دارد [1397-03-19]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

انواع کاربردهای تزریق فیلر

شرایط انتقال جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علت و روشهای درمانی گودی زیر چشم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

یبوست چیست؟

علت کمر درد در ایستادن و راه های پیشگیری و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا اختلال نعوظ با شاک ویو تراپی درمان می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کنترل زانو درد با انجام حرکات ورزشی

چگونه منافذ باز پوست را درمان کنیم؟

نقش پلاسما تراپی در جوانسازى اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]