سلام خدمت شما خانم دکتر. دختری هستم 26 ساله. با پسری آشنا شدم که 4 سال از من کوچکتر هستن و 4 ساله باهم در ارتباطیم. ایشون اهواز زندگی میکنن و من بوشهر و تو این 4 سال به صورتی چتی در ارتباطیم.خانواده ها در جریان هستن به جز پدرم . چون ما قصدمون ازدواج هست. پدر من تعصبی هستن. نمیدونم چطور بهشون بگم از این ارتباط. و آیا با گفتن اینکه چتی باهم آشنا شدیم باعث میشه که پدرم موافقت نکنن با ازدواج. خواهش میکنم راهنمایی کنید. ممنون که وقتتون رو در اختیار من گذاشتید.

دکتر مطهره میردامادی :

خصوصیات پدرتون را شما بهتر از هر کسی میشناسید .ولی به نظرم طوری برنامه ریزی کنید بعد از اطلاع رسانی شما خانواده پسر هم تماس بگیرند که پدرتون مطمئن بشوند که از جانب خانواده پسر هم ماجرا جدی است [1397-04-18]

پاسخ سوال پزشکیازدواج

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

واریس چیست و چگونه درمان می شود؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان افسردگی

تومورهای چشمی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اسکین تگ یا منگوله پوستی چیست؟

سلامتی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

چگونه مژه هایی پرپشت داشته باشیم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

واریس از تشخیص تا درمان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آخرین پیشرفتهای علمی درباره ملاسما

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

روشهای شیمیایی جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]