سلام خانوم خسته نباشید دکتر من ۹ سال پیش یه شب زندان بودم از اون موقه تا الان افسردگی و اضطراب دارم هر چیم دارو اعصاب میخورم بدتر میشم یسال دنورین و والپروِات خوردم بی تاثیر بود،حدود یه ماهه فلوکسامین و کلومیپرامین میخورم که خیلی بدترم کرد بطوری که سر مسائل کوچکی گریم میگرفت،الان چند روزه قط کردم بهتر شدم بنظر شما چکار کنم افسردگی و اضطرابم از بین بره؟ایا قطره هایپیران مفیده برا افسردگیم؟با تشکر

دکتر مطهره میردامادی :

سلام به نظرم در مورد شما یک ارزیابی دقیق و مجدد از سیر علائم برای تشخیص دقیق لازم است و بررسی دقیق اینکه چرا دهرو ها موثر نبوده نباید با عجله دوباره داروی جدیدی شروع کنیم [1397-04-24]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی اضطراب دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

چگونه شامپو بزنیم ؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آکنه

نقش بروملین در ورزشکاران

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علت انجام سونوگرافی کالر داپلر

درباره سرطان های پوست بیشتر بدانید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

رفع غبغب با لیزر اندولیفت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان