سلام خانم دکتر وقت بخیر من بخاطر اختلال اضطراب دپاکین و امی تریپتلین و سرترالین مصرف میکنم بخاطر مشکل ریزش مو دکتر پوست و مو قرص فیناستراید 1 تجویز کرده و گفته اگه مصرف نکنم زیر 30 سال کچل میشم میخواستم ببینم با دارو هام تداخل نداره و مشکلی پیش نمیاد؟ با تشکر

دکتر مطهره میردامادی :

سلام فیناسترازد تداخلی با داروهاتون نداره اما درمورد نیاز به ادامه دپاکین با پزشکتون مشورت کنید [1397-05-03]

پاسخ سوال پزشکیاضطراب ریزش مو پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تاثیر مزوتراپی در سلامت مو و رفع ریزش مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیفت صورت با نخ روشی مؤثر در جوانسازی پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لکه های قهوه ای روی صورت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت و درمان کک و مک و لک پشت دست

سکته مغزی یا ایسکمی مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جراحی لازک برای افراد نزدیک بین، دوربین و آستیگمات

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

در فصل مدارس مراقب شیوع و عود شپش سر در کودکان باشید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان کاهش میل جنسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

هر آنچه که باید در مورد کمردرد بدانید