سلام خانم دکتر ببخشید من پسری 19 ساله هستم که دچار ریزش ابرو، ریزش مو به شکلی عجیب، سندرم روده و معده التهاب پذیر و گاهاً درد قلب هستم. به هر دکتری که مراجعه کردم میگفتن مشکل از اعصابت هست. دکتر به نظرم من اصلا اونطور که بقیه استرس دارن، استرس ندارم و فکر میکنم اعصابم مثل بقیه هستش. ولی نمیدونم چرا بدنم اینطوری واکنش نشون میده. یکی از دکترها گفت که شاید این استرس تبدیل به عادت شده و تو ازش بی خبری. خانم دکتر باید چه کاری انجام بدم. ممنونم

دکتر مطهره میردامادی :

شما استرس را به شکل علائم جسمی تجربه می کنید برای همین علائم جسمی شما را اذیت می کند اما احساس روانی اضطراب ندارید .شروع درمان باعث بهبود علائم در شما می شود [1397-05-09]

پاسخ سوال پزشکیابرو ریزش مو سندرم

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

جوانسازی پوست دست وانگشتان با تزریق ژل و چربی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

مزو وایت چیست و آیا انجام مزو وایت ایمن است؟

لیزر درمانی برای درمان ریزش مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

طریقه مصرف ماینوکسیدیل برای مو

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مقایسه بین روش کاشت موی جراحی و غیر جراحی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

ساختمان زانو

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بهترین راهکارهای درمان جای جوش یا اسکار آکنه

جراحی فک یا جراحی ارتوگناتیک چیست ؟ - بخش اول

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

خشکی پوست چه نشانه هایی دارد؟