باسلام وخسته نباشیدخدمت شماپزشک محترم.دختری پنج ساله دارم.چندوقت است خیلی زودعصبانی شده وفریادمیزندوگاهی خودش رانفرین میکند.با برادریازده ساله اش هم خیلی لج است وبه سمتش چیزی پرت میکندودچاردعواهای شدیدوگریه میشوند.به تازگی دچارترس هم شده است.بعضی شبها کابوس میبیندویکدفعگی ازخواب میپردوهزیون میگویدوچنددقیقه طول میکشدبه حالت معمولی برگردد.به نظرشماچه درمانی وجود دارد؟

دکتر مطهره میردامادی :

بایدحضوری بررسی بشه چون اختلال خواب هم ایجاد شده و پرخاشگری هم شدیده بایددرمان شروع بشه هم درمان دارویی هست هم بازی درمانی هم مشاوره کودک [1397-05-19]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ایجاد تقارن در صورت با تزریق فیلر

مهمترین نکات در تهیه کمربند طبی یا بریس کمر

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روش های درمان آرتروز گردن و بررسی علائم آن

دلایل و علائم آستیگمات چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونوگرافی بارداری هفته های چهارم تا هشتم

پرمویی زنان یا هیرسوتیسم چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

عفونت هایی که ناخن ها ممکن است دچار شوند

علائم و درمان سندرم تونل کارپال