باسلام من از امپول به شدت میترسم حتی وارد مطب میشم بوی الکل حالمم بد میکنه حتی بد از امپول زدن به صورت بیهوشی حالم بد میشه فکر کنم بیماری فوبیا باش چیکار کنم ترسم بریزه

دکتر مطهره میردامادی :

بله این فوبیای تزریق هست که با حساسیت زدایی تدریجی و هم با دارو رفع میشه [1397-05-24]

پاسخ سوال پزشکیصورت بیهوشی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

نقش عوامل محیطی در ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ناراحتی های کوچک گوارشی و بارداری ( قسمت اول)

بهترین و موثرترین داروهای درمان کمردرد

روشهای درمان غیر جراحی بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نکاتی راجع به پیوند موی طبیعی

اگزما چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

هیچگاه این قسمت از صورت خود را فراموش نکنید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

خونریزی دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشخیص بیماری های خوش خیم پستان