سلام خسته نباشید ببخشید پسری هستم نوزده ساله که میخوام وارد دانشگاه بشم و بسیار استرس دارم و همش میترسم استاد منو پای تخته ببره و یا ازم درخواست کنفرانس کنه.چون وقتی تو این شرایط ها قرار میگیرم دستم میلرزه و نمیخوام آبروم بره و واقعا خودم خسته شدم.دکتر من استرس روحی ندارم وفقط میترسم دست و صدام بلرزه و آبروم بره و همین موضوع باعث میشه هم دستم بلرزه و هم استرس بگیرم. به خاطر این استرس ها معدم ورم کرده و ریزش مو هم گرفتم.لطفا راهکار عملی بفرمایید.متشکرم

دکتر مطهره میردامادی :

سلام به این حالت سوشیال فوبیا یا اضطراب اجتماعی می گویند و بیوفیدبک یا درمان دارویی انرا درمان می کند [1397-05-30]

پاسخ سوال پزشکیاسترس ورم ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تشخیص سندرم تخمدان پلی کیستیک با سونوگرافی

روشهای انجام کاشت موی طبیعی

علت ایجاد کک و مک روی دست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

برای درمان سنگ کلیه چه کنیم؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای متخصصان طب فیزیکی برای درمان روماتیسم ستون فقرات

چه عواملی موجب درد پایین کمر میشوند؟

تاثیر درجه حرارت بر عملکرد مغز و رشد و تکثیر سلولهای عصبی قسمت چهارم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان پوست خشک

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

ماسک صورت برای شفاف شدن پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]