سلام ممکن است در موارد نادر برخی بیماران سایکوز بینش از بیماری را از دست ندهند و بدانند بیمارند؟

دکتر مطهره میردامادی :

بله ندرتا پیش میاد در بعضی موارد به دنبال مصرف مواد هم ،فرد می دونه که دچار توهم شده [1397-06-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

درباره بیماری آلوپسی و روشهای درمانی

آیا دژنرسانس هسته دیسک در بیرون زدگی دیسک نقش اصلی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان میگرن

علت و درمان در رفتگی مکرر کتف و شانه بدون جراحی

سرطان پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فلوشیپ فوق تخصصی درد و طب کنترل درد

Spasticity اسپاستيسيتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت و درمان گرفتگی، اسپاسم و خشکی عضلات ران

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]