سلام.اگر بدلیل عدم مراجعه به پزشک خانواده اش علائم را به پزشک توضیح دهند به تشخیصی درست دست پیدا میکنیم یا فردبیمار حتما باید باشد؟تا تشخیص دقدق باشد.

دکتر مطهره میردامادی :

البته که دقت تشخیص پایین میاد اما اگر خود فرد به هیچ عنوان حاضر به مراجعه نشه چاره ای نیست [1397-06-09]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

زگیل تناسلی چیست؟

پیوند مو برای چه کسانی ممنوع است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای از بین بردن موهای زائد با الکترولیز

لیزر فراکسل برای جای جوش

مراقبت های بعد از جراحی فک و دندان

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چه عواملی موجب بیماری پوستی میشوند؟

اهمیت ید در بدن

اختلال کم توجهی بیش فعالی چه تاثیری بر عملکرد جنسی می گذارد

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]