با سلام و احترام. خانم دکتر همسرم دخانیات مصرف میکند و جدیدا مواد مخدر در وسایلش دیدم. خودش انکار میکند سوالم این است که با خونی که از حجامت گرفته میشود آیا میتوان فهمید مواد مصرف می کند یا خیر؟ با تشکر از پاسخگوییتان

دکتر مطهره میردامادی :

نمونه خون باید با شرایط خاصی نگه داری بشه و در لوله ازمایش مخصوص ریخته بشه که شرایط انرا میتونید از ازمایشگاه بپرسید اما نکته مهم اینه که تا وقتی که ایشون مشکلی احساس نمیکنه و انگیزه ای برای تغییر نداره ،پلیس بازی کمکی نمی کنه [1397-06-11]

پاسخ سوال پزشکیمواد مخدر خون

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

درمان تیرگی ناحیه تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نقش آب و الکترولیت در ورزشکاران

علت و درمان جوشهای التهابی

بازیهای رایانه ای درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

فرق هیرفیلر و مزوتراپی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تنگی کانال نخاعی کمر و بارداری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تاثیر لیزر فرکشنال

سونوگرافی داپلر وریدهای اندام تحتانی