سلام. پسرم 4سال و نیمه. ب بو کردن و نوازش و بغل کردن پای بقیه علاقه خاصی داره ضمن اینکه ب آرایش کردن و لاک زدن و پوشیدن لباس زنانه علاقه شدیدی داره و توی گفتارش و بازی هاش خودش رو خانم یا عروس توصیف میکنه. هم سن های پسرم در اقوام همه دختر هستن. لطفا بفرمایید ک نگرانی من درسته یا خیر؟

دکتر مطهره میردامادی :

بله نگرانی شما درسته چون اگر بخواهید مشکلات هویت جنسی پیدا نکنه زمان تغییر همین حالا ست باید وارد محیط های مردانه و پسرانه بشه و برای رفتارهای مردانه تشویق بشه حتما برای مشاوره مراجعه کنید [1397-06-20]

پاسخ سوال پزشکیآرایش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

جوانسازی گردن با پروفایلو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روشهای درمانی تومورهای حدقه

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علل و عوامل ایجاد آسم در کودکان چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

بوتاکس اولی ها بدانند

روش استفاده از نخ دندان ( بخش دو )

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

نکات مهم در مرحله دوم تزریق چربی

بیماری سالک چیست و چه علائمی دارد؟

هیرسوتیسم چیست؟

علائم حاملگی مولار یا پوچ چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]