سلام دختر۲۴ساله هستم . دوبرادر۳۵و ۳۹ساله دارم که هیچکدام تابحال درزندگیشان شاغل نبوده اندوگفته اند نمیخواهندهیچوقت کار و ازدواج کنند.پدرم هم اهمیتی نمیدهد به هیچ چیز در خانه و بازنشسته است. مادرم هم به من میگوید از دختر توقع است از پسر توقع نیست. و مادرم همیشه ازصبح تا شب در آشپزخانه بسر میبرد.من هم از زندگی خسته شدم و نمیخواهم کار کنم همش من یا مادرم کارکنیم و بقیه بخورند و بخوابند.من در کل ۲۴سال کلا دو یا سه بارسفررفته ام آن هم شمال بوده.از والدینم هم که ازصبح تا شب باهم بحث دارندخستم.چکارکنم

دکتر مطهره میردامادی :

خیلی خوبه که شما به این شرایط قانع نشدید .برای خودتون تعریف مشخصی از معنی زندگی و اهدافتون مشخص کنید و بعد ببینید که موانع را یکی یکی چه طور باید برداشت شاید مشاوره هم کمک کنه [1397-06-20]

پاسخ سوال پزشکیازدواج

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

قطع رابطه عاطفی را چگونه تحمل کنیم؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

جوش یا آکنه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

موها درباره سلامتی چه میگوید

آیا نشستن زیاد سلامتی را به خطر می اندازد؟

علت چربی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نکات مهم رفتاری در تغذیه کودک

ژنووالگوم یا زانوی ضربدری چیست؟

تاریخچه کاشت مو

علت از بین رفتن چربی زیر پوست و درمان آن با پیوند چربی