ضمن عرض سلام وخسته نباشید . خانم دکتر مشکل من مربوط به سالهای دوراست من خاله ای دارم همسن خودم . من فرزند اول وایشون فرزند اخر هستن . از دوران نوجوانی ایشون خیلی از لحاظ شخصیتی منو خورد کردن و بیشتر با کم محلی و ندید گرفتن من تونستن غرور منو له کنن نمونش یه سولی ک میکردم به بدترین صورت جواب منو میدادن واین باعث شد به من تلقین بشه که عیبی دارم و انرزی منفی به خودم دادم و تقریبا شخصیتم نابود شد .الان کدارن ازدواج میکنن یه دفعه تغییر کردن ومهربون شدن من نمیتونم ببخشمشون و گذشته میاد درخاطرم .چ کنم؟

دکتر مطهره میردامادی :

سلام برای اینکه تکرار خاطرات منفی کم بشه و اثر این خاطرات بر زندگی کنونی ما از بین بره در جلسات مشاوره تکنیکهای مختلفی هست که به شما اموزش داده میشه و برای حل و فصل مشکلات قدیمی کمک می کنه [1397-06-26]

پاسخ سوال پزشکینوجوان غرور صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

اثرات آرایش بر پوست شما چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سندروم آتروفی و ضعف اندام تحتانی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

چطور بفهمیم به آب مروارید چشم مبتلا شدیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کنترل و پیشرفت پوکی استخوان با رادیولوژی اشعه ایکس

برای جوانسازی پوست اندولیفت بهتر عمل میکند یا هایفوتراپی؟

اوستئیت پوبیس یکی از علل درد کشاله ران

سابسیژن روشی مؤثر برای درمان جای جوش عمیق

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علائم و روشهای درمان سرطان بیضه

درمان تنگی کانال نخاعی با ورزش