سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. من باید تا چه مدت بوپروپیون مصرف کنم؟ از روز چهارشنبه تا الان دو بار به صورت یه روز درمیان خوردم. بعد از اون دوز لاموژین رو چطور کم کنم؟ و این که با ترانکوپین به خواب رفتنم خوب شده اما بعد از بیداری کسل و بی حوصله ام ، با دیازپوکساید به تنهایی، خیلی راحت تر بودم، خانواده هم با این مسئله مشکل دارند. نمیشه ترانکوپین رو قطع کنم، آخه حس می کنم روی مدت خوابم تاثیری نداشته. قبل از مصرف قرص، به طور معمول هم همیشه خوابم بین شش هفت ساعت بوده.

دکتر مطهره میردامادی :

سلام مشکلی نیست که ترانکوپین را قطع کنید اما بقیه داروها را فعلا ادامه بدید [1397-06-26]

پاسخ سوال پزشکیصورت خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

آیا شما کاندید انجام جراحی فک هستید ؟

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

علائم بورسیت لگن

لیفت پوست با نخ برای چه کسانی مناسب است؟

سرطان مثانه چه بیماری است؟

تزریق اپیدورال تحت گاید سونوگرافی چیست و به چه علت انجام میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خواص امگا 3

کرایوتراپی موثرترین روش درمان زگیل تناسلی

لایه برداری شیمیایی پوست چگونه است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

دوره نقاهت کاشت ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]