من خیالم از بابت راز داری شما راحته فقط جهت به اطلاع رساندن وضعیتی که برام پیش خواهد آمد بهتون یادآوری کردم ترانکوپین سه تا میخورم ولی اینقدر میترسم دست وپام میلرزه تپش قلب شدید دارم دارو های قلب و اعصاب تقریبا شش ساعتی یبار میخورم ولی آرام نمیشم هیچ غذایی از گلو م پایین نمیره اگه فرستادنم تیمارستان بابام قیمم شد دیگه اختیار هیچ چیز رو ندارم رفتم دومیلیون دادم خراش دستم رو لیزر کردم که بهم شک برای خودکشی نکنن خیلی خیلی شرایطم بده فردا برام مثل روز مرگ میمونه برام دعا کنید

دکتر مطهره میردامادی :

اصولا با یکبار بستری ،برای فرد قیم تعیین نمی کنند .ترانکوپین تا ۴۰۰ میلی گرم هم جا داره اضافه بشه اشکالی نداره امیدوارم زودتر این روزهای پر استرس بگذره [1397-07-05]

پاسخ سوال پزشکیقلب دارو اعصاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ریزش موی ناشی از لیکن پلانوپیلاریس چیست و چگونه درمان میشود؟

درد زانو در موقع بلند شدن سر پا

فیلر الانسه و جوانسازی پوست

علل ایجاد لک پس از انجام مزونیدلینگ پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

پیشگیری از ایجاد خطوط پنجه کلاغی کنار چشم

قبل از تزریق ژل لازم است بدانید

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

آمادگی قبل از انجام سونوگرافی

تزریق چربی راهکاری برای جوانسازی دست ها

ده ماده غذایی ضد پیری را بشناسید

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]