من خیالم از بابت راز داری شما راحته فقط جهت به اطلاع رساندن وضعیتی که برام پیش خواهد آمد بهتون یادآوری کردم ترانکوپین سه تا میخورم ولی اینقدر میترسم دست وپام میلرزه تپش قلب شدید دارم دارو های قلب و اعصاب تقریبا شش ساعتی یبار میخورم ولی آرام نمیشم هیچ غذایی از گلو م پایین نمیره اگه فرستادنم تیمارستان بابام قیمم شد دیگه اختیار هیچ چیز رو ندارم رفتم دومیلیون دادم خراش دستم رو لیزر کردم که بهم شک برای خودکشی نکنن خیلی خیلی شرایطم بده فردا برام مثل روز مرگ میمونه برام دعا کنید

دکتر مطهره میردامادی :

اصولا با یکبار بستری ،برای فرد قیم تعیین نمی کنند .ترانکوپین تا ۴۰۰ میلی گرم هم جا داره اضافه بشه اشکالی نداره امیدوارم زودتر این روزهای پر استرس بگذره [1397-07-05]

پاسخ سوال پزشکیقلب دارو اعصاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

مزوژل پروسترولین چیست؟

توصیه به کودکانی که سمعک دارند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

(Otitis Media) عفونت گوش میانی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

جلوگیری از خشکی پوست در هوای سرد

مقایسه رفع موهای زائد با لیزر و اپیلاسیون

عمل پانکچر تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

حرکات جنین در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

باورهای غلط درباره بیماری لک و پیس یا ویتیلیگو

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه ای مناسب برای آرامش