سلام خانم دکتر خسته نباشید ببخشید دکترمن طبق گفته شما بیماری سوشا فوبیا دارم. ولی مشکلم فقط این نیست و یک مشکل دیگه هم دارم. دکترمن تا پارسال خیلی پسر شادی بودم و همش دورم شلوغ بود و رابطه خوبی با جامعه داشتم. ولی به دلیل کنکور، مجبور شدم یکسال خانه نشین بشم و رابطه ام رو قطع کنم. الان فکر میکنم دارم افسردگی میگیرم. چون یکسری علائم مثل خستگی چشم، شاد نبودن، نخندیدن،سوشا فوبیا،فکر اینکه کسی دوسم نداره رو دارم. میخواستم بپرسم برای این دو مشکلم به روانپزشک مراجعه کنم یا به روانشناس؟ متشکرم

دکتر مطهره میردامادی :

افسردگی و اختلالات اضطرابی مثل سوشیال فوبیا در بسیاری از مواقع همراهی دارند و با درمان هر دو با هم بهتر می شود به نظر من به روانپزشک مراجعه کنید [1397-07-05]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی چشم

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

راه های رفع و از بین بردن غبغب

تزریق بوتاکس به عضله ماستر

پوکی استخوان در سنین پایین

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

بهترین روشهای درمان گوشت اضافه

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بررسی تاثیر خدمات بخش فیزیوتراپی بر بدن

انسداد دستگاه ادرارى چیست؟

تشخیص سرطان پستان در مراحل اولیه