سلام وقت بخیر خانم دکتر،بنده جوانی۲۷ساله هستم.چند سال پیش به خاطر وسواس و اضطراب تحت نظر پزشک بودم.الآن دوباره۴ماهی هست به دکتر مراجعه کردم و تشخیص افسردگی ماژور و اضطراب داده اند.روزی ۲۰میل اس سیتالوپرام مصرف میکنم؛در عین حال۱۰ماه است که حالت تهوع دائم دارم و غز و معده ام را چکاپ کامل کردم و چیزی یافت نشد؛و داروهای زیادی مصرف کردم و نتیجه قطعی و دائم نداد.الآن دکتر برام هالوپریدول نیم روزی دوبار تجویز کرده و حدودا 20 روزی مصرف میکنم ولی بهتر نشدم یا حتی بدتر هم شدم. باید چه کار کنم؟ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

علائم گوارشی شما هم ناشی از اضطرابه و باید درمان اضطرابتون جدی تر انجام بشه [1397-07-29]

پاسخ سوال پزشکیوسواس اضطراب افسردگی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ماکروماستی بهترین درمان برای بزرگی سینه

درمان بیش فعالی وبی توجهی کودکان با تکنیک نوروفیدبک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ماندگاری هایفوتراپی در لیفت پوست

درمان فرورفتگی جای جوش

هایفوتراپی صورت چیست ؟

دلایل خارش سر و بهترین راههای درمانی

باورهای نادرست درباره درمان با ایمپلنت بخش سوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مزوژل پروسترولین چیست؟

لنزهای مصنوعی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]