سلام.من 24 سالمه.با توجه به خلاصه ای که از خودم میگم منو راهنمایی کنید که بین دو رشته زبان و روانشناسی کدوم رو انتخاب کنم.از وقتی بدنیا اومدم تا 11 سالگی مادرم دوقطبی داشت جیغو دادش تو سرم بود.بعد با قرص ساکت شد.میخواستم بدونم خوندن جدی رشته روانشناسی که باعث میشه حتی اگ کلینیک هم نزنم در خصوص پروژه ها با دوجنسه گی کسایی که گذشته تلخ داشتن برخورد داشته باشم حال منو بهم نمیریزه ؟

دکتر مطهره میردامادی :

کاملا شخصیه بعضی ها مباحث روانشناسی را دوست دارند و حتی مواردی که در مورد خودشون بوده براشون جذابتره و بعضی هم اصلا نمی تونند تحمل کنند و حتی انصراف میدند [1397-08-17]

پاسخ سوال پزشکیزبان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

روش استفاده از نخ دندان ( بخش سه )

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

درمان زانو درد با فیزیوتراپی و طب فیزیکی

پیری پوست چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اصول درمان خارش ناحیه تناسلی در زنان

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لاپاراسکوپی چیست

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان زگیل با طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

چگونه با کودکان سرطانی رفتار کنیم؟

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

لیزر جوانسازی پوست دست چه مزایایی دارد؟