سلام خانم دکتر خسته نباشید ببخشید پسری 19 ساله هستم که حدود یکی دو سالی میشه که یک مشکلی برام به وجود اومده و اون اینه که موقع ارتباط با دیگران یا درس خوندن تمرکز ندارم. نه اینکه استرس داشته باشم.یعنی وقتی دارم درس میخونم،ناگهان مثلا یاد این می افتم که الان دارم درس میخونم و مطلب جدیدی یاد میگیرم و چون یاد این می افتم واقعا تمرکزم رو از دست میدم. یا موقع صحبت کردن با دیگران،به این فکر مکینم که اون داره به حرف های من گوش میده و تمرکزم رو از دست میدم و تو جمله بندیم مشکل ایجادمیشه متشکرم

دکتر مطهره میردامادی :

سلام باید یه شرح حال کامل ازتون داشته باشم تا تشخیص دقیق بدم اما این حالت شما قابل درمان هست نگران نباشید [1397-08-17]

پاسخ سوال پزشکیاسترس گوش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

علل ناباروری در مردان

روشهای درمان میلیا یا کیست میلیوم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رژیم غذایی در درمان تبخال

نقش اتصالات بین سلولهای عصبی در بیماری آلزایمر

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

دلایل متداول درد ناحیه کمر چیست؟

سلول های بنیادی چه کاربردی در کاشت مو دارند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای ترکیبی در درمان پیری پوست

منافذ باز پوست و روش های درمانی آن

کرایوتراپی و نحوه درمان