سلام وقتتون بخیر با درد شدیدی که داشتم دل رو به دریا زدم رفتم برای روان درمانی یطورایی مثل بازجویی بود تا درمان توعمرم تا حالا سه تا دروغ پشت سرهم نگفتم مصلحتی گفتم نه دراین حد چون واقعیت از دیدگاه عام روانی دارای کارت قرمز قلمداد میشم ولی علمی نه نیازبدرمان بحساب میام بچه ها دارویی های تو خونه داشتم معلوم نیست کجا بردن مخفی کردن امروزرفتم بدون نسخه بخرم ترانکوپین موجود نبود متصدی اونجا این قرص پرنیت۱۰یاترانیل سیپرومین دادگرونم بودخارجیه استفاده کنم یابگردم همون ترانکوپین بگیرم یکم شک دارم

دکتر مطهره میردامادی :

سلام ترانیل سیپرومین استفاده نکنید همون ترانکوپین را پیدا کنید بقیه داروها را هم نباید یهو قطع کنید [1397-08-17]

پاسخ سوال پزشکیدرد روان درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

لاغری با هایفوتراپی شکم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تاثیر طب سوزنی در درمان گردن درد

تومور مخچه چیست؟علت ایجاد تومور مخچه

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

پیوند موی طبیعی

نکات و پاسخ به سوالات در مورد لیزر ای پی ال

عصب سیاتیک چیست و علت درد آن کدام است؟

فیلر هیالورونیک اسید جوانساز است یا حجم دهنده؟

بکارگیری لیزرها چه تاثیری روی پوست دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی پوست با لیزر