سلام خانم دکتر من بیش از یک سال پیش دچار حمله عصبی شدم . داروهای سیتالوپرام.کلونازپام.دپاکین.نورتریبتیلین.و پرونول به طور مرتب مصرف میکنم و حالم خوبه . اما بعضی وقته به شدت دچار اظطراب میشم .احساس میکنم قلبم میخواد وایسه .و نفس مشکل میشه .فکر میکنم قلبم مشکل داره ولی دست که میزارم میبینم عادیه . البته با اعصابم فرق میکنه .چون وقتی اعصابم خراب میشه بدنم سست میشه .اما اظطراب فرق میکنه من چطور میتونم در چنین مواقعی خودمو نجات بدم .کدوم داروها رو میتونم افزایش بدم .ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

بسته به شرایط شما و سایر علائم باید تصمیم بگیریم که کدام دارو را افزایش دهیم همه داروهایی که مصرف می کنید ضد اضطراب هستند و علائم شما هم ناشی از اضطرابه [1397-08-20]

پاسخ سوال پزشکیاعصاب سیتالوپرام

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

فیشیال پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

علل و درمان خشکی و ترک لب

کاشت ریش و سبیل به روش FIT چه عوارض و معایبی دارد؟

چهار رمز طلایی برای بستن منافذ باز پوست

دوره نقاهت بعد از لیفت سینه

افراد مبتلا به اگزما با COVID-19 چه می کنند؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]