سلام خانوم دکتر خسته نباشید من افسرده نیستم ولی با رفتارای مردم افسرده میشم و شدیدا دلم میگیره نمیدونم احساس میکنم همه باهام بد هستن دوس دارم همه تحویلم بگیرن ولی اینجوری نیست وقتی کسی تحویلم بگیره و باهام خوب باشه شدیدا خوشحال میشم ولی وقتی کسی باهام بد باشه شدیدا افسرده میشم بنظر شما چکار کنم و مشکلم چیه؟

دکتر مطهره میردامادی :

سلام یعنی احساسات شما بیش از حد از روابط با اطرافیان تاثیر می گیرد .خوب این میتونه دلایل مختلفی داشته باشه یک دلیل اعتماد به نفس پایین است که باعث میشه وقتی از جانب دیگران مورد استقبال قرار نمی گیرید غمگین بشید اول در جلسات مشاوره علتها را پیدا می کنیم و بعد روی راه حلها کار می کنیم [1397-08-20]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

علت منافذ باز پوست چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ژن هوش و ساختارهای حیاتی مغز از مادر به فرزند میرسد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کومدون چیست و تفاوت آن با دیگر انواع آکنه

ترک پوستی یا استریا چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت ششم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

سلولیت چیست و راه های درمان آن

رژیم غذایی دربیماران شیزوفرنی

هر آنچه باید در مورد آرتروز گردن و انواع درمان آن بدانید

تاثیر آب درمانی بر کمر درد و بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]