سلام، دختری ۲۷ ساله هستم که به شخصی علاقمندم و این علاقه دو نفره ست ، ولی متاسفانه ایشون شش سال از من کوچکتره، ما واقعا همدیگه رو میخوایم نه تنها براساس احساس بلکه از نظر عقلی هم همدیگه رو سنجیدیم و مطمئنیم ازدواج موفقی خواهیم داشت ، پدرش بخاطر این اختلاف سن با ازدواجمون مخالفه خواهش میکنم راهی رو پیشنهاد کنید که ایشون رو راضی کنیم بخدا قسم اگه مشکل مارو برطرف کنید حضوری میام خدمتتون تشکر میکنم ، شما اخرین امید مایی التماس میکنم بهمون کمک کنید

دکتر مطهره میردامادی :

سلام هیچ راه اسان معجزه اسا وجود نداره ممکنه جلسات مشاوره به شما کمک کنه [1397-09-15]

پاسخ سوال پزشکیازدواج

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

خوراکیهای مناسب برای پرشدن صورت

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت بیست و سوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علل و علائم شانه یخ زده

مراقبت بعد پیوند مو

کلیپ جراحی زیبایی چانه

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مکیدن انگشت

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

سیاتیک چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آزمایش تجزیه تحلیل مایع منی چیست؟

عمل برداشتن لوزه ها به چه دلیل و چگونه انجام میشود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]