سلام من یک مرد چهلو ششساله و مجرد هستم از دو سال پیش میل و نشاط جنسیم کاملن از بین رفتهالبته یک مدت افسردگی و اظطراب شدید داشتم که الان بامصرف روزانه یک قرص ونلافکسین بهتر شدم مشکل جسمی ندارم فقط فشار خون که قزص فشار لوزارتانمصرف میکنم مقدار کمم چربی خون دارم و کبد چرب گرید دو. علت چی میتونه باشه

دکتر مطهره میردامادی :

هم علتش افسردگی میتونه باشه و هم قرص ونلافاکسین که هردو علت قابل رفع هست باید حضوری مراجعه کنید تا دارو تجویز کنم [1397-09-15]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی فشار خون چربی خون

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

نوار عصب عضله چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان رگ های برجسته پشت دست با تزریق فیلر

تلفن همراه باعث تشدید جوش های صورت می شود

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چرا سلبریتی ها پیر نمیشوند؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فواید انبه برای بدن

حفظ سلامتی پوست با تغذیه مناسب

لوپوس چیست

پیشگیری از عوارض عمل بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کبد را بیشتر بشناسیم