سلام خانم دکتر.پسر ۲۴ ساله ام.برای درمان وزوز گوشم با تجویز شما حدود دو ماه و نیم سرترالین ۵۰ و کلردیازپوکساید ۵ مصرف کردم.چون بهبودی حاصل نشد و با افزایش خوابم باعث افت تحصیلیم شد حدود چهار روزه که با تصمیم خودم مصرف دارو رو یه دفعه قطع کردم.الان دو روزی هست که سرگیجه ی خفیف دارم.ممکنه به خاطر قطع دارو باشه؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

دکتر مطهره میردامادی :

بله قطع ناگهانی دارو برای چند روز سرگیجه ایجاد می کند در صورتیکه از دارو نتیجه نگرفته اید برای نوروفیدبک مراجعه کنید [1397-10-25]

پاسخ سوال پزشکیدرمان دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

اطلاعات جامع درباره تزریق فیلر خط خنده

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

prp پی آر پی و آرتروز زانو

آیا شما گزینه ی خوبی برای تزریق بوتاکس هستید؟

بهبود چروک و جوانسازی پوست با سلولهای بنیادی

درمان ترک لب

سابسیژن و درمان جای جوش

درمان زگیل تناسلی با لیزر

درمان کراتوز پیلاریس یا پوست مرغی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]