سلام خانم دکتر من بیمار شما هسنم متاسفانه تا چند هفته اصفهان نیستم و نمیتونم بیام پیشتون چند شبه عضله بازوی راستم میپره خیلی نگرانم بخاطر فشار روحیه یا خدایی نکرده بیماری ای.ال.اس؟ فشار رویحم این چند وقت خیلی زیاد شده. یه سوال دیگه شما برای من قرص آسنترا و کلردیازپوکساید تجویز کردید. اشکالی نداره اگر کلردیازپوکساید رو مصرف نکنم و فقط آسنترا رو مصرف کنم؟ و اخرین سوالم اینه که من میخوام جراحی کنم و بیهوش میشم مصرف قرص اسنترا که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

دکتر مطهره میردامادی :

سلام به نظر پرش اندام به دلیل اضطراب باشد .مصرف فقط اسنترا مشکلی ندارد اما با توجه به فشار روحی که گفتید کلردیازپوکساید مفید هست مصرف.این داروها قبل از بیهوشی مشکلی ندارد [1397-11-01]

پاسخ سوال پزشکیعضله جراحی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ماساژ کف پا تا زانو

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

دستورهای ورزشی برای افراد مبتلا به آرتریت (2)

ليشمانيوز

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ده فرمان طلایی و بدیهی برای تناسب اندام

دون ژوان به چه مردی گفته می شود؟

چرا میل به شیرینی خوردن داریم؟؟

تشخیص خال معمولی و ملانوما