سلام خسته نباشید من پسر و 26سالمه و برای استرس و اعصاب قرص دپاکین نورتریبتیلین اس سیتالوپرام و کلونازپام مصرف میکنم .از طرفی چون سردرد دارم قرص ارگوتامین تجویز کرده . آیا مصرف ارگوتامین در کنار سایر داروهام خطری برای من داره؟ چون ارگوتامین رو باید هنگام شروع سردرد مصرف کنیم از طرفی گاها سرردرد من هنگام مصرف سایر داروهام شروع میشه

دکتر مطهره میردامادی :

مصرف ارگوتامین با سیتالوپرام باید با احتیاط باشه با پزشکتون مشورت کنید [1397-11-14]

پاسخ سوال پزشکیاسترس اعصاب سیتالوپرام

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟

بهترین زمان انجام سونوگرافی غربالگری دوم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

دستگاه کویتیشن چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاربرد طب سوزنی در درمان پارکینسون

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کیست تخمدان در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

برای تشخیص توده پستان ماموگرافی بهتر است یا سونوگرافی

درمان خال مادرزادی با لیزر کیوسوییچ

درمان قاعدگی دردناک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان آزوسپرمی