سلام وقتتون بخیر خانم دکتر من دختری بیست ساله هستم و سال دوم دانشجوی بهداشت عمومی نیشابور و خودم مشهدی هستم خواستگاری دارم که خیلی خانواده ی مذهبی هستن ولی من این طور نیستم یعنی اعتقاداتم کامله ولی سخت گیر نیستم اما خانواده ی پسره خیلی مذهبین خانواده ام که اونارو میشناسن خیلی اصرار دارن که قبول کنم چون میگن پسره خیلی خوبه و خودش از لحاظ دینی متوسطه و فقط خانواده اش سخت گیرن من موندم چیکار کنم اگه ممکنه کمکم کنین

دکتر مطهره میردامادی :

سایر موارد را هم بررسی کنید و با هم بیشتر اشنا بشید اگر با شرایط اعتقادات مذهبی ایشون هماهنگ بودید قبول کنید .البته بدونید که ادمها صرفا با ازدواج تغییر نمی کنند پس کامل شرایط هم را بسنجید [1397-12-01]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

صدا دادن زانو چه زمانی به درمان نیاز دارد؟

تاثیر ورزش در ناباروری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

نقش زنجبیل در ورزشکاران

سونوگرافی NT چیست؟

پوکی استخوان در سنین پایین

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

ژنیکوماستی با چه روشهایی درمان میشود؟

درمان موهای زائد با دستگاه IPL

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

از موهای خود در هوای سرد مراقبت کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]