سلام. خسته نباشین . مردی 34 ساله هستم 5 ساله ازدواج کردم . اوایل درگیری زیاد داشتیم و تا یکسال رابطه زناشویی به خاطر عدم نعوظ نداشتیم. من خودم را با چیزهای نامناسب دیگه ارضا میکردم. که باعث استرس و دلهره و عذاب وجدان شدم .استرس زیاد و دلشوره باعث عدم تمرکز و کندی حافظه و افسردگی شدید شدم . رفتم دکتر چند وقت قرص خوردم ول کردم .دلشوره دارم روزها و هم تو تکلمم منظم نیستم و کلمات ناقص یا جمله بی معنی میگم و جلوی سرم درد دارم همان لوپ پیشانی . چکار کنم ؟قرص نورتریپتیلن و بوسپیرون می خورم.

دکتر مطهره میردامادی :

سلام درمان اضطراب باید جدی تر انجام شود که هم شامل درمان دارویی می شود و هم زوج درمانی و سکس تراپی باید انجام شود [1398-01-16]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کاشت مو به روش fit با تراکم fut

جراحی فک یا جراحی ارتوگناتیک چیست ؟ - بخش اول

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درماپن، روشی موثر برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی

جوانسازی پوست دست چگونه انجام می شود؟

روشهای درمان غیر جراحی بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آیا لیزر موهای زائد برگشت پذیر است؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

استرس با چه مکانیسمی بر روی پوست اثر میگذارد؟

مواد غذایی آهن دار

از علائم و تشخیص تا درمان فیبروم رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]