سلام خواهرم مدتی قبل بدلیل آشفتگی رفتاری در بیمارستان بستری شد و پس از دوهفته مرخص شد و گفتند سایکوز دارد و ما نامه ای خواستیم برای بهزیستی روانپزشکش روی برگه نوشته بود مبتلا به اسکیزوفرنی و به انگلیسی آر ٱ اسکیزوافکتیو میباشد و نیازمند درمان طولانی مدت است یا توجه به این نامه خواهرم به چه بیماری مبتلاست آیا تشخیص اسکیزوفرنی بوده یا تشخیص دقیق ندادند فقط احتمال دادند که اسکیزوافکتیو یا اسکیزوفرنی باشه یا این بدین معناست که هر دو را با هم دارد میشود لطفا برای تفسیر این نامه راهنمائی کنید مرسی

دکتر مطهره میردامادی :

اسکیزوافکتیو و اسکیزوفرنی دو بیماری متفاوت هستند و در مورد خواهرتون پزشک معالجش میتونه نظر بده که مبتلا به کدام بیماری هست ولی به هر حال درمان طولانی مدت نیاز دارد [1398-01-19]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

عوارض لاپاراسکوپی در جراحی اورولوژی

بیماری لوپوس چیست؟

مراقبت از پوست چرب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انواع آلرژی ها

درمان ناشنوایی و وزوز گوش با قرص جدید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان بدون جراحی سندروم گیر افتادگی عصب دست

علت انجام سونوگرافی کالر داپلر

جراحی عیوب انکساری بخش هفتم عوارض و خطرات لیزیک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]