سلام من پسری هستم 23ساله مدتیه وقتی یاد یکسری خاطرات میفتم،سمت چپ سینه ام تیر عمیق میکشه ،و حتی وقتی هم بهش دیگ فکر نمیکنم ادامه پیدا میکنه تا قطع بشه،و باز ک یاد خاطرات میفتم این اتفاق تکرار میشه، ایا من نیاز به دارو دارم؟چون واقعا اذیتم میکنه و مانع از برخی فعالیت هام میشه با احترام

دکتر مطهره میردامادی :

اگر علامتی باعث افت عملکرد های فرد بشه و احساس ناراحتی شدید براش ایجاد کنه حتما نیاز به درمان دارد [1398-01-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کف پای صاف در کودکان با چه عوارضی همراه است؟

لیپوساکشن غبغب راهی برای از بین بردن غبغب

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چرا تشخیص زود هنگام در پیشگیری از پیشرفت سرطان پستان مهم است؟

جراحی زیبایی صورت شامل چه مواردی می شود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

دردهای مهمی که نباید نادیده گرفته شوند

روش های شگفت انگیز درمان سیاهی و جوانسازی دور چشم

انواع دردهای لگنی در زنان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

داشتن چشمانی زیبا و جذاب با عمل جراحی زیبایی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونوگرافی بیضه چیست و چگونه انجام میشود؟