سلام برای تشخیص دقیق اختلالات مشابه مثل اسکیزوافکتیو یا دو قطبی و اسکیزوفرنی میشود به پاسخ به درمان تکیه کرد،مثلا اگر دپاکین علائم عمده را کاهش داد اسکیزوافکتیو و یا دوقطبی مطرح میشود ولی اگر به داروی ضد جنون پاسخ داد اسکیزوفرنی مطرح میباشد یا برای تشخیص دقیق نمیشود به پاسخ به درمان تکیه کرد دپاکین در جنون هم ممکن است علائم را قطع کند.ممنون.

دکتر مطهره میردامادی :

سلام تشخیص بر اساس شرح حال و سیر بیماری است و نه با توجه به داروهای مصرفی [1398-01-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

درمان درد دیسک کمر با لیزر پی ال دی دی

ماموگرافی بهتر است یا سونوگرافی پستان؟

انزال معکوس یا انزال عقب گرد

نیدلینگ صورت چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزایا و معایب لیزر موهای زائد

آیا بوتاکس باعث بالا رفتن ابرو میشود؟

پاکسازی پوست چگونه انجام میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]