سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید ببخشید من در روز فقط یک عدد قرص آسنترا 50 مصرف میکنم. چطوری باید کمش کنم تا قطعش کنم دیگه ؟؟ ممنونم .

دکتر مطهره میردامادی :

قطع اسنترا اسون هست ،مشکلی نداره اما اگر طول درمان کامل نشده باشد احتمال عود علایم زیاد میشه [1398-02-17]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تاثیر اسیدفولیک بر افسردگی

علایم سرطان سینه

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

افتادگی پلک بعد از بوتاکس چقدر طول میکشد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان درماتیت سبوره

نوردرمانی در چه مواردی انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

دانه های قرمز روی پوست همراه با خارش نشانه چیست؟

تعذیه وزشکاران در ماه مبارک رمصان

میکرودرم ابریژن یا لایه برداری مکانیکی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مهمترین کاربردهای لیزر کیوسوئیچ