سلام خانم ئکتر یه سوال در رابطه با هورموندرمانی ام تو اف دارم . من هورمون درمانیو برای زنانه سازی شروع کردم ولی میل جنسیم کاملن از بین رفت برای همین قطعش کردم .مگر زنان میل جنسی ندارن ؟پسچرا زنان ترنسجندر با انجام هورموندرمانی فعالیت و تحریکات جنسیشون از بین میره در حالیکه انتظار دارن میل جنسیشون با دیدن یا ارتباط با مردها بیشتر هم بشه. میشه یه تو ضیحی برام بدین. چون من خیلی دوسدارم زنانه بشم ولی میل جنسیم بصورت زنانه بشه ولی با شروع هورموندرمانی کلن میل جنسیم از بین میره ممنون.

دکتر مطهره میردامادی :

هورمون درمانی زیر نظر تیم پزشکی باید انجام بشه چون عوارض غیر قابل برگشت ایجاد می کند [1398-02-17]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

هیدروکسی بتامتیل بو تیرات (HMB) و تاثیر آن بر ورزشکاران

نحوه درمان و تشخیص پوست مرغی

باید و نبایدهای انجام فعالیت های فیزیکی بعد از عمل جراحی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نکاتی مهم در کاشت ابرو

بررسی مزایای درمان کمر درد با لیزر

ورزش در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبت ها و عوارض کاشت ابرو

سونوگرافی داپلر رحم و ضمائم چه چیزی را نشان میدهد

تقویت مو با خوراکی ها

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]