با سلام بنده مادری دارم که دچار بیماری توهم شده.۵۵ سال دارد و همه فرزندانش ازدواج کردند والان تنها زندگی میکند از وقتی بچه بودم بیمار بود فحش میداد وکتک میزد.در ارث خانواده مادرهیم همگی بیماری اعصاب دارند.چندسال پیش بردیمش دکتر گفت دچار اسکیزوفرنی است برایش دارونوشت اما نخورد.کلا از رفتن به دکتر و خوردن داروهایش اجتناب میکند وفحش میدهد که شما نیفهمید من دیوانه نیستم.باخودش حرف میزند وصدا میشنود.باید چکارش کنیم.چگونه به او دارو بدهیم که قبول کند بخورد

دکتر مطهره میردامادی :

بهترین حالت اینه که مادر را بیارید تا برای دارو راضیشون کنیم اگر نشد خودتون مراجعه کنید تا راههای مختلف درمان را با شرایط ایشون بررسی کنیم و بهترین را انتخاب کنیم [1398-02-17]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

لیزر آی پی آل برای درمان قرمزی جای جوش

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی کانتوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

قارچ پوستی چیست ؟ آیا قارچ پوستی خطرناک است؟

آیا بیش فعالی جنسی یک اختلال است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ریزش موی مردانه چه ویژگی هایی دارد؟

لیزر، بهترین درمان لک و کک و مک

لمینیت و ونیر کامپازیت

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

درمان کشیدگی و پارگی تاندون مچ پا

تنبلی تخمدان در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]