سلام خسته نباشید من کم خونی شدید و اهن بدنم کمه. از بچگی زیاد تشنج میکردم اما چند سالیه منو بختک یا شبه مانندی موقع خواب درگیر میکنه. وقتی جستجو کردم در اینترنت متوجه شدم بخاطر کم خونی شدید و نارسانایی خون به مغزمه. چند شبیه شدید منو درگیر میکنه طوری که موقع خواب چشم هام باز اطرافمو میبینم اما بدنم خشک میشه و حتی نمیتونم از جام بلند شم و با کلی تلاش و زور زدن بزور موفق به ترک این حالت میشم اما باز تا صبح چند بار سراغمو میگیره. ممنون میشم از بزرگواران که دلیل این حالت مرا بگویند. راه مقابله

دکتر مطهره میردامادی :

سلام این اختلال خواب هست و با درمان بهتر میشه هم درمان دارویی هست هم نوروفیدبک و cesموثر است [1398-02-17]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

علت انجام جراحی مغز با پرتوی گاما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آیا جدائی همیشه بهترین راه حل مشکل درزندگی زن ومردهاست ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

متاتارسالژی یا درد انگشتان پا و زیر پنجه

عفونتهای قارچی ناخن

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بیماری ویتیلیگو چیست و چگونه درمان می شود؟

آیا تعریق شدید قابل درمان است؟

درمان لکه های قهوه ای جای جوش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تزریق ژل گونه بهتر است یا جراحی گونه ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

علت علائم و پیشگیری از افتادگی رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]