سلام من میخاستم هورموندرمانی کنم برای مرد به زنی شما فرمودین عوارض غیر بازگشت داره میشه بفرمایین چیاست و من برای زنانه سازی صورتم چیکار کنم ایا جراحی زیبایی کافیه.

دکتر مطهره میردامادی :

مسیر قانونی و پزشکی خودش را داره که باید طی بشه و درمانها بر اساس پروتکل مشخصی انجام میشه .به طور فردی شما نمیتونید مسیر درمان را انتخاب کنید [1398-04-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

آشنايي با بيماري و توانبخشي پاركينسون

رفع ضایعات عروق خونی صورت با لیزر

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان موهای زائد هورمونی صورت در زنان

پيشگيری و درمان پیری و چروک پوست

درمان پتوز

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کراتین در ورزشکاران

مضرات رادیوگرافی در بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاشت مو به روشهای FIT و FUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]