سلام 49 سالمه از 4سال پیش یمرتبه بعد از افسردگی و اظطراب شدید پیش دکتررفتم برام ونلافاکسین تجویز شد که اظطرابمو کم کرد ولی میل جنسیم بشدت کم شد بطوریکه حتی با دیدن فیلم محرک هم تحریک نمیشم برام عادی شده پیشتون اومدم برام بوسپیرون و پاروکستین تجوبز کردین تفاوتی نکردم برعکس دیگه هیچ حس جنسی ندارم.تو اینترنت خوندم قرصای ضد افسردگی و ضد فشارخون میل جنسیو نابود میکنن که من هردوشونو میخورم لوزارتان و پاروکستین.چیکار کنم.

دکتر مطهره میردامادی :

بعضی از داروهای ضد افسردگی میل جنسی را کم می کنند که با اضافه کردن داروی مکمل یا تغییر نوع دارو این مشکل رفع میشه ولی نگران نباشید میل جنسی را نابود نمی کنه [1398-04-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

اکو قلب در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آب چغندر (مکمل نیترات)

نقش استرس در ابتلا به سرطان پستان

سلول درمانی در مبتلایان آرتروز چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا ورزش کردن بر سرطان سینه تاثیر گذار است ؟

ارتباط علائم استرس پس از سانحه با رفتار بیش فعالی جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تنبلی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی- 3

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

كاهش وزن در ورزشكاران