باسلام وخسته نباشید.سوالی ازحضورمحترمتان دارم.به نظرشماوقتی پسرنوجوانی دوست داشته باشدبرای همیشه درکنارپدربزرگ ومادربزرگش زندگی کندودرس بخواندوگاهی به خانواده اش سربزند آیااین کار درستی است؟این نوجوان روحیه حساسی دارد زودرنج است و زمانی که برایش برنامه ریزی میشودکه کمتربازیهای کامپیوتری انجام دهددست کشیدن ازبازی برایش سخت است وبجایش به بازیهای گوشی روی می آورد.موقعی هم که اجازه بازی ندهی ناراحت شده وازهمه خواسته ها وبازیهایش میگذردوبه خانه پدربزرگ میرود.به نظرشماچه اقدامی درست است؟

دکتر مطهره میردامادی :

سلام وابستگی و اعتیاد به بازی های کامپیوتری و موبایل در نوجوانان میتواند مشکل ساز باشد به نظر من دسترسی به این امکانات در منزل پدربزرگ وجود نداشته باشد و برای استفاده از موبایل در خانه قوانینی با توافق دو طرف وضع شود در صورت عدم رعایت قوانین حتما مراجعه کنید [1398-05-05]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

لوب فرونتال یا پیشانی مغز و نقش آن در رفتارهای ما

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تاثیر رژیم غذایی و مکمل ها در پیشگیری و درمان زونا

پیل کربن هالیوودی

روماتیسم ستون فقرات (اسپوندلیت آنکیلوزان) چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیوگرافی alignment view در چه شرایطی انجام میشود؟

پیشگیری و درمان راش پوستی ناحیه تناسلی

جوانسازی پوست صورت با مزونیدلینگ

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

تاثیر لیزر فرکشنال co2

آزواسپرمی در مردان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]