سلام خسته نباشید پسر 20 ساله هستم . دست های من به صورت دائمی لرزش داره و این لرزش در مواردی که استرس بیشتری دارم نمایان تر میشه در باشگاه بدنسازی هم وقتی وزنه برمیدارم و فشار وراد میشه هم نمایان تر میشه میخواستم بدونم عاملش چیه و قابل درمان هست یانه

دکتر مطهره میردامادی :

سلام لرزش دست علل مختلفی دارد که با معاینه ودر صورت لزوم ازمایش خون علت ان مشخص می شود .ولی استرس هم باعث ایجاد ترمور می شود و هم انرا تسدید می کند که با درمان بهبود می یابد [1398-05-10]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

اگر به درد و خشکی انگشتان دست مبتلا هستید این مطلب را بخوانید!

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره سرطان های پوست بیشتر بدانید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

راه های جلوگیری از لکه های تیره ی پوست

ملاحظات تغذیه ای دراگزما

کاربرد بیوپسی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

دلایل لجبازی کودک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

انحراف ستون فقرات چیست؟