دختری 26 سالم که در ارتباط با پسری هستم که در شرف ازدواجیم، ایشون از همه لحاظ عالی هستن ولی رفیق این آقا برام یه شخص موردعلاقه شدن و بت شدن با اینکه کمبودی نداشتم اما همیشه تا اسمشون میاد یا از من تعریف میکردن یا عکساشونو میدیدم به وجد میومدم از قضا ایشون هم دارن ازدواج میکنن و چون از لحاظ کاری و تحصیلی و ظاهر اون دختر بالاترن حس غریبی بهم دست داد و احساس پوچی و خودکم بینی دارم و پارتنر خودمو ازار میدم و انگیزه زندگیمو از دست دادم وازدواج خودمو خطرناک میدونم با این افسردگی،لطفا کمکم کنید.ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

سلام حس پوچی و اعتماد به نفس کم و ...میتواند مطرح کننده افسردگی باشد که نیاز به درمان دارد از طرفی با روشهای رواندرمانی بهتر میتوانید منشا احساسات خود را بفهمید و مدیریت کنید [1398-06-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

سونوگرافی زنان و مامایی شامل چه مواردی میشود؟

روش آمبولیزاسیون مغز برای درمان آنوریسم مغزی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سونوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رژیم نوین برای کاهش فشار خون ( بخش اول )

بهترین روشهای جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اسکار کلوئید یا گوشت اضافه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

انواع سونوگرافی های لازم در بارداری دوقلویی

عکس برداری رنگی از رحم یا هیستروسالپنگوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کلسیم