سلام روز بخیر چند وقتی شبها هر ساعتی که می خوابم راس ساعت 3 و نیم شب بیدار می شوم و خوابم نمی برد تا ساعت 6 صبح که مجدا باید بیدار شوم و سرکار بروم این مساله باعث شده در محل کار خسته و کسل باشم پزشک عمومی قرص کلردیازپوکساید پنج و عرق بهار نارنج را معرفی کردن که چند وقتی خوب بودم دوباره شروع شده استرس ندارم شبها هم پرخوری نمی کنم چای و قهوه هم نمی خورم خواهش می کنم راهنمایی فرمایید خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر مطهره میردامادی :

سلام در قسمت مقالات ،مقاله بهداشت خواب را مطالعه کنید .اگر با رعایت نکات ان بهبودی حاصل نشد میتوان دارو تجویز کرد و یا با دستگاه cesاختلال خواب را درمان کنیم [1398-06-18]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

چه کسانی کاندایدی مناسب ماموگرافی هستند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علل انسدادی صفر بودن اسپرم (آزوسپرمی)

تاثیر درجه حرارت بر عملکرد مغز و رشد و تکثیر سلولهای مغز قسمت پنجم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

لیزر اندولیفت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

التهاب کبد چیست و چگونه تشخیص داده، درمان میشود؟

شکستگی آلت تناسلی مردان ( تجربیات جالب )

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

ریزش موی تیپ زنانه

درباره سرطان شناسی دستگاه ادراری و تناسلی (اوروانکولوژی) بیشتر بدانید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]