باسلام.من پسربیست و پنج ساله هستم مدت زیادی هست دانه های ریز سفید رنگی روی الت تناسلی وجود دارد و تعداد انها زیاد است تحقیق کردم اسمش فوردایس است تغییر و درد ندارد.فقط وجودش ازار دهنده است.راه های برطرف کردن و پاکسازی این دانه ها چییست باتشکر

دکتر ظهیر عباس :

سلام. Fordyce spots غده های سباسه هستند که نسبتا برجسته میشوند و بیماری تلقی نمیشن، به همین دلیل نیاز به درمان ندارن اما اگهحالت واسه شما آزاردهنده هستش میتونید کرم یا ژل حاوی تریتینوئن ویا AHA استفاده نمایید که البته ممکن است در مواردی بدلیل حساس بودن این منطقه باعث حساسیت بشه. [1395-03-05]

پاسخ سوال پزشکیتناسلی درد

آدرس مطب : کشور عمان
تلفن : 33683931 - 076

نکات بهداشتی مهم در رابطه با پوست

مزوتراپی چگونه پف و سیاهی زیر چشم را برطرف میکند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بیش فعالی مثانه چه بیماری است؟

مضرات صفحه نمایش موبایل و کامپیوتر برای چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا با رادیولوژی میتوان سن استخوان را حدس زد؟

افتادگی مثانه یا سیستوسل

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علل درد باسن در پشت لگن

ریزش مو آندروژنیک

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]