باسلام و خسته نباشید دختری ۲۴ساله هستم و مشکل هیدرادنیت چرکی زیر بغل و کشاله ران و زیر پستان دارم میخواستم بدونم آیا افزایش ای اس آر به خاطر التهاب و عفونت غدد عرق است ؟آیا این بیماری درمان قطعی دارد ؟

دکتر ظهیر عباس :

سلام. بله ESR بدلیل این بیماری میتونه افزایش داشته باشه و متاسفانه درمان قطعی نداره اما با درمان های مختلف بیماری راحت قابل کنترل است. با کم کردن وزن و کنترل مسایل هورمونی (درصورت داشتن) شدت بیماری کمتر میشه. [1395-06-09]

پاسخ سوال پزشکیپستان عفونی غدد

آدرس مطب : کشور عمان
تلفن : 33683931 - 076

تزریق چربی و بررسی عوارض آن

بهترین روش جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کاهش تهوع و استفراغ در دوران بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

افزایش سایز آلت تناسلی با تزریق چربی و ژل

عوارض تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان ترک و خطوط بعد از حاملگی

علت و درمان فتق کشاله ران چیست؟

رژیم نوین برای کاهش فشار خون ( بخش سوم )

عوارض عفونت مجرای ادرار را جدی بگیرید