سلام مجدد بابت لیزرpdl بگم که من چندین ساله پوستم قرمز و مویرگ هتی قرمز داره بعد از سال ها تحمل و دارو درمان یکم بهتر شده ولی خوب میخام یکی دو جلسه لیزر هم کنم که بار اخر دکتر ژل میتروندازول و داکسی سیکلین نوشت یه ده درصد خوب بود ولی لیزر نکرد گفت اول دارو میترسم باز بیام تهران این همه راه باز لیزر نکنه هه... اگر میشه در مورد کبودی بعد لیزر هم یه توضیح.. ممنون میشم روز پدر هم مبارک

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا ۳ روز تا دو هفته باقی میماند و از بین میرود [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تغذیه برای افزایش توده عضلانی

تحریک بافتهای عمقی پوست با لیزر اندولیفت

آیا چربی پوست سر موجب ریزش مو می شود؟

نارسایی یا کم کاری مزمن و از کار افتادن کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیزر فرکشنال- قسمت اول

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]

برای چه نوع ضایعات پوستی می توان از لیزر درمانی استفاده کرد؟

کاشت موی طبیعی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

آزمایش آنالیز منی یا اسپرموگرام