سلام اقای دکتر خسته نباشی من پسرس ۱۸ ساله هستم مخاط بالا سمت راست دهانم اندازه نصف عدس سفید خیلی کم رنگه الان حدود ۲ماه ونیم هیچ تغییری نکرده دوتا دکتر رفتم گفتند هیچی نیست شما یه راهنمایی میکنی؟؟؟؟

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام لکه های سفید در دهان نیاز به معاینه دارد بعضی از انها مشکلی ندارد و بعضی نیاز به بررسی های بیشتری دارند [1397-02-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

ژنیکوماستی با چه روشهایی درمان میشود؟

لیفت پلک بدون جراحی چگونه انجام میشود

درمان موثر تعریق کف دست و پا

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کلاژن و کاربردهای آن

تغذیه مناسب برای پیشگیری از یبوست

طریقه مصرف ماینوکسیدیل برای مو

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه مناسب برای کنکوری ها