با سلام و احترام اقای دکتر خیلی لطف کردین پاسخ سوالم رو دادین.ممنون.فقط اگر من گرافی قبل از عصب کشی و بعد از عصب کشی رو براتون بفرستم و شما ببینید و بهم بگید مشکل از عصب کشی هست یا چیز دیگه ازتون یه دنیا تشکر میکنم.البته یه مسیله ای رو یادم رفت بگم نخ دندون که بین دندونهای شماره چهار و پنجم سمت چپ که عصب کشی شدن و روی لثم بالای همین دندون دونه چرکی میزد میندازم یکم گیر داره و یه مقدار نخ پاره میشه. بینهایت از لطفتون ممنونم وقت گذاشتید و پاسخ دادید.

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام مجدد در ظاهر عصب کشی خوب است و همانطور که بیان کردم نیاز به بررسی دقیق دارد و شما پیش دندانپزشک تان بروید تا ارزیابی لازم صورت گیرد و راهنمایی تان می نماید دندان 7 بالا همین سمت پوسیدگی زیادی دارد [1397-03-18]

پاسخ سوال پزشکیعصب کشی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

اکوکاردیوگرافی قلب به چه منظور انجام میشود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

تفاوت حق و باطل

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تزریق بوتاکس به پیشانی چگونه عمل میکند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت ایجاد لکه های پوستی در حاملگی

انواع بیماری های گوش و حلق و بینی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کدام مبتلایان به سرطان سینه باید شیمی درمانی شوند؟

مواد مغذی گیاهی مفید دربیماری های قلبی

میزان اثرگذاری بوتاکس در بالا بردن نوک بینی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زگیل تناسلی را جدی بگیریم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]