سلام اقای دکتر.خسته نباشین من پنج ماه قبل تورم لنف گردن داصتم و همون طرف گلوم گرد شدیدی پیدا کرد . سه هفته بعد خکب شدم .طرف دیگر گلوم بازهمون حالت طرف راست را پیدا کرد و باتوجه به مصرف انتی بیوتیک این گرد روی زبونم نشست و ته زبونم دونه های روی زبونم براثر این گزد وخشکی احساس میشه الان پنح ماهه این مشکل زبانم برطرف نشده. ممنون میشم راهنمایی کنین ؟ احتیاج به چه درمانی دارم که زبونم گردش رفع بشه

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام زبان شما باید معاینه شود ممکن است بیماریهایی چون عفونت قارچی یا واکنشهای حساسیتی یا بیماریهای دیگر باشد. در صورت باقی ماندن تورم گره های لنفاوی نیاز به بررسی های اختصاصی هست [1397-03-24]

پاسخ سوال پزشکیتورم گردن

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

بلفاروپلاستی با روش پلاسما جت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مضرات نوشابه

درد عضلات شست دست در اثر تنوسینوویت دکورون

ارتباط دیابت با بیماری کلیه

لابیاپلاستی و جراحی زیبایی دستگاه تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

ورزش در ماه رمضان

علائم بیماری های بیضه

روش مصرف، عوارض و محدودیت های ماینوکسیدیل

در چه زمانی از روز باید غذای کمکی به شیرخوار داده شود ؟