با سلام و خسته نباشید. من برای لیزر پوست به پزشک مراجعه کردم و چون تحمل درد لیزر را نداشتم دکتر پیشنهاد داد برای بی حسی صورت به دندانپزشک مراجعه کنم تا با تزریق بی حسی دندان عضلات صورتم هم بی حس شود.آیا این کار عوارضی برای عظلات صورتم ندارد؟ احتمال فلج شدن اعصاب صورتم با لیزر پوست بوجود نماید؟ ممنون

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام لیزرها طول موج های مختلف و عمق های نفوذ متفاوت در پوست دارند پزشک یا دندانپزشک دوره دیده در مورد لیزر ، بسته به نوع بیماری و مشکل ، لیزر مناسب را انتخاب می کند . با انتخاب لیزر مناسب و تنظیم های خاص ان احتمال اسیب ناچیز می باشد و در بسیاری از موارد لیزر بهتر از سایر روشهای درمانی می باشد. [1397-09-28]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درد صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

روابط زناشویی در طی بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تیرگی دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پرونیشن یا چرخش مچ پا به خارج چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آخرین سونوگرافی بارداری در چند هفتگی انجام میشود؟

دلایل خشکی پوست چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تزریق فیلر طبیعی چربی به صورت

مکمل ها و داروهای چاق کننده

درمانی برای رفع عفونت گوش کودکان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]